216 φθηνά ξενοδοχεία σε 216 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό

-% Μήλος, Αδάμαντας: 45€ η διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, από τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου. Τώρα υπάρχουν λύσεις για οικονομικές διακοπές!

Ξενοδοχείο Μήλος, Αδάμαντας: 45€ η διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, από τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου. Τώρα υπάρχουν λύσεις για οικονομικές διακοπές!

Προσφορά για ξενοδοχείο

$(«#deal-call-phone»).html («6944247258»); Διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο  Η τιμή προσφοράς αναφέρεται σε μία διανυκτέρευση Πρωινό Το κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα (δίκλινο δωμάτιο) και περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι αναφέρεται άνωθεν. Η χρήση του κουπονιού ισχύει για την περίοδο από 27/8/2017 έως 15/9/2017. Για τη χρήση του κουπονιού απαιτείται να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κράτηση βάσει προτεραιότητας και διαθεσιμότητας, στο τηλέφωνο: 6944247258. Για διευκρινήσεις για τους τρόπους πληρωμής επικοινωνήστε στο ίδιο τηλέφωνο. Η τιμή της προσφοράς περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους και κρατήσεις και δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές. Για την ισχύ της προσφοράς απαιτείται η επίδειξη της εκτύπωσης του κουπονιού στη reception του ξενοδοχείου. Σε απόσταση 900 περίπου μέτρων από το λιμάνι του Αδάμαντα και πάνω στον παραλιακό δρόμο βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Ανάμνηση»  που θα σας φιλοξενήσουν. Το συγκρότημα βρίσκεται μέσα σε ένα προστατευμένο χώρο 2 στρεμμάτων περιτριγυρισμένο από πράσινο (δέντρα, φοίνικες) και όμορφο κήπο. Υπάρχει ασφαλής χώρος για τα παιδιά και άνετο parking. Εάν μας προτιμήσετε θα απολαύσετε ήσυχες διακοπές σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.   Τα κυκλαδίτικου στυλ δωμάτια όπου κυριαρχεί το λευκό και το μπλε βρίσκονται σε ιδανικό σημείο καθώς από εκεί οι περισσότερες παραλίες βρίσκονται κοντά, αλλά ακόμη και αν κάποιος δεν επιθυμεί να διανύσει απόσταση, μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του στην παραλία Παπικινού που βρίσκεται μπροστά από τα δωμάτια.Τα δωμάτια περιλαμβάνουν πολυκουζινάκι με ψυγείο, τηλεόραση και κλιματισμό. Επίσης, υπάρχει άνετος χώρος για parking καθώς και barbecue.   

Μήλος, Αδάμαντας: 45€ η διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, από τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου. Τώρα υπάρχουν λύσεις για οικονομικές διακοπές!
Βαθμολογήστε
από 90 € 45 € Αγορασε το στο: Touristorama Deals
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές